News

Ekskursion i shkurtër në kalanë e Petrelës

Nxënësit e klases 11-2 organizuan një ekskursion të shkurtër në natyrë, në kalanë e Petrelës. Vizita në kala dhe njohja me historinë e saj ishte edhe qëllimi i këtij ekskursioni. Një ditë plot diell, shoqëri e të qeshura.

Leave a comment