News

Edukimi qytetar në zbatimin e normave të Qarkullimit Rrugor

Edukimi qytetar ne zbatimin e normave te Qarkullimit Rrugor: si drejtues mjetesh dhe si kalimtarë…

Në New York High School vijnë specialistët e Qarkullimit Rrugor të Tiranës: Taulant Gjoka, Juliana Hysi e Adriatik Qëndro, për të bashkëbiseduar me maturantët mbi këtë temë.

Këshilla për shoferët e rinj, rreziku i shpejtësisë, masat ndëshkimore, heqja e patentës dhe përgjegjësitë qytetare për gjithsecilin.

Dhe edukimi vijon në New York High School.

Leave a comment