News

Ditë me diell dhe me muzikë në NYHS

Vijojnë ditët me diell dhe me muzikë në ambientet e shkollës sonë New York High School ku nxënësit tanë të talentuar, konkurentë edhe në Art Fest Tirana 2021, na dhuruan momente të bukura duke kënduar disa repertore këngësh. 🎵🎤😊
 
Edhe pse do një javë që t’i rikthehemi bankave të shkollës, nën tingujt e pianos me Xhulian, të kitarës me Arbin, si dhe me performimin e Ermës, këto ditë të ftohta të pandemisë, na shijuan shumë duke sjellë gjithçka të ndihet si më parë! 😊🎶
 
 

Leave a comment