News

CoronaVirus – Aktivitet Informues në NYHS

“Coronavirus”- Eshte kjo tema e diteve me te fundit e cila ka zene vendin me te madh ne portale edhe ne stacione televizive. Por cfare eshte ky virus i njohur si Coronavirus? Perse vendi i pare ne te cilin u perhap ishte Kina?
Cilat jane burimet e shperndarjes se tij? Cilat jane menyrat e mbrojtjes prej tij? Cilat jane grupmoshat me te riskuara? A eshte Shqiperia sot e rrezikuar prej tij dhe a duhet te kemi panik per gjendjen e krijuar? 💉🧬

Te gjitha ketyre pyetjeve dje iu dha pergjigje ne shkollen New York High School, Dr. Epidemiolog Artan Simaku, specialist prane Institutit te Shendetit Publik.

Ky aktivitet percolli interes madhor tek nxenesit tane pasi siguria e shendetit tone qendron mbi gjithcka.
Falenderojme Dr.Artan Simakun per informacionin e detajuar mbi virusin.🔍

Leave a comment