Aktivitete Shkollore

Pages of a book forming the shape of the heart. Love concept.
World Day of Poetry

The 21st of March symbolizes the World Day of Poetry. Therefore, to share this unique Day with all those who love poetry, New York Highs School student Dezi Imami will bring forward verses by Lasgush Porodeci and Sergei Ysenin. The beautiful sound of words featuring with their meaning cause to the reader not only a […]

157046415_1767729360053397_5254047637676958821_n
Takimi i Redebate 5.01

Ditën e sotme u zhvillua takimi i Redebate 5.01 për të hapur konkursin për këtë vit 2021. Takimi u zhvillua live në sallën e Ministrisë së Sportit e Rinisë me ministren Evis Kushi, drejtuesin e Liburnetik, ambasadorin Hungarez si dhe të ftuar në sallë dhe online. Gjatë takimit, si të ftuar specialë, morën fjalën e […]

Music notes on a stave or staff consisting of five lines curving into the distance with diminishing perspective and a clef in the foreground with scattered notes  black and white illustration
Ditë me diell dhe me muzikë në NYHS

Vijojnë ditët me diell dhe me muzikë në ambientet e shkollës sonë New York High School ku nxënësit tanë të talentuar, konkurentë edhe në Art Fest Tirana 2021, na dhuruan momente të bukura duke kënduar disa repertore këngësh.   Edhe pse do një javë që t’i rikthehemi bankave të shkollës, nën tingujt e pianos me […]