News

“Best Female Vocal” – Tirana Art Fest

New York High School rrëmbeu një tjetër trofe ditën e djeshme!🏆
Nxënësja jonë e talentuar, Erma Mici e klasës së X, arriti të rrëmbejë kupën “Best Female Vocal” në Tirana Art Fest, edicioni i 5.🥇🎵🎤
Mes emocionesh dhe lotësh ajo rrëmbeu kupën e merituar pasi elektrizoi një publik të gjerë me zërin e saj unik!
Jemi krenarë për nxënësit tanë!
Shumë suksese Erma! 🎉🎇

 

Geplaatst door New York High School op Zaterdag 20 juni 2020

Geplaatst door New York High School op Zaterdag 20 juni 2020

Leave a comment