News

Barbecue ne NYHS

Aktivitet festiv me muzike e kercime tradicionale ne oborrin e shkolles. Pas oreve mesimore, ne dime edhe te zbavitemi… Ne ajrin e paster te Dajtit, nen rrezet e diellit, duke shijuar ushqim, tinguj dhe harene e moshes….

Leave a comment