News

All Together Against Breast Cancer

Regardless of age it is never too early to talk about Breast Cancer.
During this month, New York Schools have organized awareness activities on the importance of informing and preventing this disease.
We had the pleasure to have Dr. Of Medical Sciences Mr. Kozeta Filipi from the Institute of Public Health, Mrs. Donjeta Zeqa from Europe Donna Albania, and Dr. Mimoza Keta.
All Together Against Breast Cancer 🎀
****
Pavaresisht moshës asnjeherë nuk është herët për të folur për Kancerin e Gjirit.
Gjatë këtim muaji, Neë York Schools ka zhvilluar aktivitete sensibilizuese mbi rëndësinë e informimit dhe parandalimit të kësaj sëmundje.
Patëm kenaqësinë që pjesë të kësaj fushate të kishim të ftuar Dr. Shkencave Mjekesore Z.Kozeta Filipi nga Instituti i Shendetit Publik, Znj. Donjeta Zeqa nga Europa Donna Albania dhe Dr. Mimoza Keta.
Të gjithë së bashku kundër Kancerit të Gjirit 🎀

Leave a comment