News

Ndahen Certifikatat e fituesve të Olimpiadave Kombëtare

Ndahen Certifikatat e fituesve të Olimpiadave Kombëtare në “New York High School”. Në një mjedis të ngrohtë e miqësor, ne përgezuam sot, me nga një dedikim personal, me të mirët… Gjatë këtij aktiviteti u ndanë dekorata vleresuese për nxënësit dhe mësueset e lëndëve fituese në Olimpiadat Kombetare, si edhe për nxënësit e grupit të kërcimit dhe të filmit, pjesëmarrës dhe fitues të cmimit të parë në Tirana – Art Fest. Krenarë për arritjet e nxënësve tanë, si në fushën akademike edhe në atë artistike…