Jeta Studentore

NYHS-Kryqi i Kuq

Ekskursion ne natyre

Java Europiane e Aktivitetit Sportiv

Klubi i Biologjise

Takim me poetin Prec Zogaj ( Mysafiri i pare ne NYHS ) ne kuader te muajit te letersise

Ndihma nga nxenes te NYHS per diten boterore kunder urise

Zgjedhjet per Senator

Nxenesit e New York High School ne kohen e tyre te lire

Halloween Party

Ekskursion ne Berat

Vizite ne Galeri

Takim ne kuader te Dites se te drejtave dhe lirese se njeriut, me pefaqesuesen e Shoqerise civile Kozara Kati

Vizite ne Galerine e Arteve ne Shkoder dhe ne Barbullush

Kampionati i Basketbollit

Dita e Biznesit ne New York High School

Kampione!!

New York High School  – Se bashku ndertojme te ardhmen!

Punë, Përkushtimi dhe Pasion

GO NYHS – WE CAN’T GET ENOUGH OF VICTORIES!

Kupa e Kampionëve tanë në Basketboll

Nxënësit e “New York High School” – Spektatorë në komedinë e Teatrit Kombëtar “Shtëpia pa dritare”

Nxënësit e “New York High School” vizitojnë Voskopojën

Ceremonia e Olimpiadave Kombëtare

Nxënësit e “New York High School”  – në ndihmë të fëmijëve jetimë

Dita e pare shkolles